Izvor: Tribalwars Wiki HR
Skoči na: orijentacija, traži
 
Redak 89: Redak 89:
 
[[Zid]]</td>
 
[[Zid]]</td>
 
<td>Zid štiti Vaše selo od neprijateljskih postrojbi. S izgradnjom zida povećava se osnovna obrana kao i obrambena snaga Vaših postrojbi. </td>
 
<td>Zid štiti Vaše selo od neprijateljskih postrojbi. S izgradnjom zida povećava se osnovna obrana kao i obrambena snaga Vaših postrojbi. </td>
 +
</tr>
 +
<tr>
 +
<td style="text-align: center;">[[Datoteka:Watchtower.png]]<br>
 +
[[Osmatračnica]]</td>
 +
<td>Osmatračnica detektira dolazeće napade i automatski ih tagira s najvažnijim informacijama. </td>
 
</tr>
 
</tr>
  

Trenutačna izmjena od 20:05, 14. studenoga 2016.

Main1.png
Seosko sjedište
U seoskom sjedištu mogu se graditi nove građevine ili unaprijeđivati postojeće. S većom razinom raste i brzina izgradnje novih građevina. Čim Vaše seosko sjedište dosegne 15. razinu, moći ćete rušiti građevine u ovom selu.
Barracks1.png
Vojarna
U vojarni možete novačiti pješaštvo. Što je viša razina izgradnje vojarne, to brže možete popuniti svoje postrojbe.
Stable1.png
Štala
U štali možete trenirati svoju konjicu. Što je viša razina izgradnje štale, to brže možete popuniti svoje postrojbe.
Garage1.png
Radionica
U radionici možete proizvoditi opsadno oružje. Što je viša razina izgradnje radionice, to brže možete popuniti svoje postrojbe.
Church1.png
Crkva
Crkva pomaže religioznim seljacima u okolnim selima. Bez prisustva crkve se jedinice ovog sela i sela u području utjecaja crkve bore lošije.
Church f1.png
Prva crkva
Prva crkva pomaže religioznim seljacima u okolnim selima. Prva crkva se može izgraditi samo jednom. Bez prisustva crkve se jedinice ovog sela i sela u području utjecaja crkve bore lošije.
Snob1.png
Akademija
U akademiji školujete svoje plemiće, s kojima kasnije osvajate druga sela.
Smith1.png
Kovačnica
U kovačnici se poboljšava postojeće i istražuje novo oružje. Što je viša razina izgradnje kovačnice, to bolja oružja možete istražiti. Osim toga, smanjuje se i vrijeme potrebno za istraživanja.
Place1.png
Okupljalište
Na okupljalištu se skupljaju Vaši ratnici. Ovdje možete izdavati naredbe za napad i pomicati postrojbe.
Statue1.png
Spomenik
Kod spomenika stanovnici sela veličaju Vašeg paladina. Ako paladin umre ovdje možete izabrati jednog borca i imenovati ga novim paladinom.
Market1.png
Tržnica
Na tržnici možete trgovati s drugim igračima ili im slati sirovine.
Wood1.png
Drvosječa
Izvan Vašeg sela drvosječe sijeku šumu proizvodeći drvo potrebno za izgradnju Vaših građevina te za naoružanje vojske. Što je viša razina izgradnje građevine, to se više drva može proizvesti.
Stone1.png
Glinokop
U glinokopu Vaši radnici kopaju glinu koja je bitna za izgradnju Vašeg sela. Što je viša razina izgradnje, to se više gline proizvodi.
Iron1.png
Rudnik željeza
U rudniku željeza Vaši radnici iskapaju željezo koje je ključno za rezultat rata. Što je viša razina izgradnje rudnika željeza, to se više željeza proizvodi.
Farm1.png
Farma
Farme opskrbljuju Vaše radnike i postrojbu hranom. Bez izgradnje farme Vaše selo ne može rasti. Što je viša razina izgradnje farme, to se više stanovnika može opskrbiti.
Storage1.png
Skladište
Skladište služi za spremanje sirovina proizvedenih u Vašem selu. Što je viša razina izgradnje skladišta, to se više sirovina može spremiti.
Hide1.png
Skrovište
U skrovištu se kriju sirovine, kako ih protivnik ne bi mogao opljačkati. Neprijateljski izviđači ne mogu vidjeti Vaše skrivene sirovine.
Wall1.png
Zid
Zid štiti Vaše selo od neprijateljskih postrojbi. S izgradnjom zida povećava se osnovna obrana kao i obrambena snaga Vaših postrojbi.
Watchtower.png
Osmatračnica
Osmatračnica detektira dolazeće napade i automatski ih tagira s najvažnijim informacijama.