Glavna stranica: razlika između inačica

Izvor: Tribalwars Wiki HR
Jump to navigation
No edit summary
No edit summary
 
(Nije prikazano 18 međuinačica istog suradnika)
Redak 1: Redak 1:
[[Datoteka:Homeimage.jpg]]<p>Plemena je <b>besplatna</b> online browser igra za koju nije potrebno instalirati nikakve dodatne programe. Igru možete igrati sa skoro svakog računala koje ima pristup internetu.</p><p>Plemena se odvijaju u ranom srednjovjekovnom dobu. Svaki igrač je vođa malenog sela, koje treba dovesti do slave i moći. S Vašom pomoći malo će selo postajati sve veće i veće. Stanovništvo će rasti, proizvodnja će se povećavati, a trgovina će cvjetati.</p><p>No, neće samo Vaše selo napredovati. U okolici se nalaze druga sela, koja također streme moći. Postrojbe se novače, sela se utvrđuju, a divlji sjekiraši pustoše i pljačkaju.</p><p>S vremenom ćete u igri upoznati ostale igrače, s kojima možete sklopiti savez i spojiti plemena u jedno.</p><p>Vaše selo će polako jačati, izgradit će se bolje jedinice i uskoro će nekad maleno selo pokoravati ostala sela...</p>
<div id="mf-index">
<h1> <span class="mw-headline" id="Dobrodosli_na_Plemena_Pomoc"> Dobrodošli na Plemena Pomoć </span></h1>
 
<div class="thumb tleft"><div class="thumbinner" style="width: 202px;">[[Datoteka:Homeimage.jpg]] <div class="thumbcaption"></div></div></div>
<p>Plemena je <b>besplatna</b> online browser igra za koju nije potrebno instalirati nikakve dodatne programe. Igru možete igrati sa skoro svakog računala koje ima pristup internetu.</p><p>Plemena se odvijaju u ranom srednjovjekovnom dobu. Svaki igrač je vođa malenog sela, koje treba dovesti do slave i moći. S Vašom pomoći malo će selo postajati sve veće i veće. Stanovništvo će rasti, proizvodnja će se povećavati, a trgovina će cvjetati.</p><p>No, neće samo Vaše selo napredovati. U okolici se nalaze druga sela, koja također streme moći. Postrojbe se novače, sela se utvrđuju, a divlji sjekiraši pustoše i pljačkaju.</p><p>S vremenom ćete u igri upoznati ostale igrače, s kojima možete postati prijatelj i ući u zajedničko pleme.</p><p>Vaše selo će polako jačati, izgradit će se bolje jedinice i uskoro će nekad maleno selo pokoravati ostala sela!
</p>
 
<p>Ove stranice ce vam pomoći u tome sa uputama u svakom pogledu igre.</p>
 
<p>
Ako tražite dodatne informacije ili želite pitati neko pitanje preporučujemo vam da pitate na našem forumu (link nešto niže)
</p>
 
<table style="width: 500px; margin: 0pt auto;">
<tr>
<th colspan="2">
[[Datoteka:hr.gif]] Plemena ([http://www.plemena.com.hr/team.php team])
</th>
</tr>
 
<tr>
<td align="right"><b>Igra:</b></td>
 
<td>[http://www.plemena.com.hr igra plemena]</td>
</tr>
 
<tr>
<td align="right"><b>Forum:</b></td>
<td>[http://forum.plemena.com.hr forum plemena]</td>
</tr>
 
<tr>
<td align="right"><b>Statistike:</b></td>
<td>[http://www.plemena.com.hr/stat.php statistike]</td>
</tr>
<tr>
<td align="right"><b>Postavke svjetova:</b></td>
 
<td>[http://hr5.plemena.com/stat.php?mode=settings postavke svjetova]</td>
</tr>
</table>


[[cs:Hlavní_strana]]
[[cs:Hlavní_strana]]

Posljednja izmjena od 19. rujna 2012. u 12:14

Dobrodošli na Plemena Pomoć

Homeimage.jpg

Plemena je besplatna online browser igra za koju nije potrebno instalirati nikakve dodatne programe. Igru možete igrati sa skoro svakog računala koje ima pristup internetu.

Plemena se odvijaju u ranom srednjovjekovnom dobu. Svaki igrač je vođa malenog sela, koje treba dovesti do slave i moći. S Vašom pomoći malo će selo postajati sve veće i veće. Stanovništvo će rasti, proizvodnja će se povećavati, a trgovina će cvjetati.

No, neće samo Vaše selo napredovati. U okolici se nalaze druga sela, koja također streme moći. Postrojbe se novače, sela se utvrđuju, a divlji sjekiraši pustoše i pljačkaju.

S vremenom ćete u igri upoznati ostale igrače, s kojima možete postati prijatelj i ući u zajedničko pleme.

Vaše selo će polako jačati, izgradit će se bolje jedinice i uskoro će nekad maleno selo pokoravati ostala sela!

Ove stranice ce vam pomoći u tome sa uputama u svakom pogledu igre.

Ako tražite dodatne informacije ili želite pitati neko pitanje preporučujemo vam da pitate na našem forumu (link nešto niže)

Hr.gif Plemena (team)

Igra: igra plemena
Forum: forum plemena
Statistike: statistike
Postavke svjetova: postavke svjetova

en-us:Main_Page