Izvor: Tribalwars Wiki HR
Inačica 275 od 16. lipnja 2011. u 23:41 koju je unio WiCkED (razgovor | doprinosi)
Skoči na: orijentacija, traži

Upravitelj računa je plaćen dodatak premium računu kreiran da vam pomogne u upravljanju vašim selima kada vaši računi postanu veliki. Kao takav, omogućen je tek nakon što posjedujete 20 sela.

Možete ga aktivirati koristeći premium bodove, kako biste to učinili kliknite na "Premium" izbornik unutar igre i idite na "Upravitelj računa".

Pregled

Pregled upravitelja računa pruža vam informacije o statusu vašeg upravitelja računa i čime se trenutno bavi. Svaka kartica sadrži informacije o različitim dijelovima vašeg upravitelja računa, a možete ih i povlačiti kako bi dobili redosljed koji vam odgovara.

Spanner icon.png

Klikanjem ikonice alata koja se pojavljuje u gornjem lijevom kutu jedne od tih kartica možete podesiti broj unosa vidljivih u pregledu.

Moje nedavne pljačke

Overview plunder.png

Ovaj dodatak može biti korišten uz Pomoćnika farmanja kako bi lako slali jedinice u farmanje u zadnje opljačkana sela. Prikazuje vam barbarska sela koja ste nedavno napali i opljačkali im resurse.

Za više informacija o A, B, C ikonama, molimo pogledajte Pomoćnik farmanja.

Pregled sela

Overview village.png

U panelu pregleda sela, obojene točke označavaju status vašeg upravitelja jedinica, upravitelja sela i upravitelja tržnice.

Zelena točka označava kako je upravitelj aktivan u selu. Siva točka označava da upravitelj nema nikakvih zadataka. Žuta točka označava da je selom upravljano, no da je upravitelj trenutno pauziran.

Klikom na zelenu ili žutu točku možete pauzirati / restartati upravitelja za selo, a klikom na sivu točku preusmjereni ste određenog upravitelja za to selo.

Predlošci za gradnju

Overview template.png

Predlošci za gradnju daju vam pregled svih predložaka vašeg upravitelja sela.

Možete vidjeti broj sela dodijeljenih određenom predlošku, koliko mnogo od tih sela je pauzirano i broj građeviskih nadogradnji koje su već u redu za gradnju.

Upozorenja i preporuke


Overview warning.png

Ako je vaša farma ili skladište skoro puno, biti ćete upozoreni na to u tom okviru.

Obavijesti

Na ekranu s obavijestima, možete postaviti upravitelja računa da vam šalje e-mail kad imate nove dolazeće napade. Kako bi aktivirali tu opciju, označite polje koje vam govori "aktiviraj obavijesti o napadima". To će vam omogućiti da prilagodite što sve želite pratiti.

Attack notifications.png

Obavijesti su grupirane u dva dijela.

Koliko često želite primati obavijesti?

Prvi dio forme upravlja uvjetima pod kojim želite primati e-mail obavijesti za napade.

Nakon svakog prvog novog napada Biti ćete obaviješteni kada se broj dolazećih napada od 0 digne na 1.
Nakon svakih (XX) novih nadolazećih napada Primiti ćete obavijest svaki put kad taj broj (XX) napada bude pristizao na vaša sela.
Obavijesti me svakih (XX) sati Primati ćete samo obavijesti svakih (XX) sati.
Obavijesti me samo ako nisam ulogiran Ukoliko je označeno, primati ćete obavijesti samo ako trenutno niste ulogirani, ili vam je račun neaktivan.

Kako napadi trebaju biti grupirani

Ovaj dio forme upravlja onime što želite vidjeti u vašim obavijestima o napadu.

Ne grupiraj napade napadi će biti prikazani po redu, bez grupiranja
Grupiraj napade po napadaču Napadi će biti prikazani prema imenu napadača.
Grupiraj napade po ciljanom selu napada Napadi će biti grupirani prema selu na koje dolaze
Prikazuj samo (XX) napada po grupi Obavijest će uključivati samo određen broj (XX) napada iz svake grupe.

Upravitelj sela

Upravitelj sela može biti korišten kako bi automatizirali gradnju građevina u vašem selu.

Upravljanje predlošcima

Možete prilagoditi razine gradnje i redosljed po kojem građevine trebaju biti građene korištenjem sistema predložaka. Kako bi upravljali vašim predlošcima kliknite na "Upravljaj predlošcima".

Sistemski predlošci

Igra pruža tri osnovna startna predloška, oni se ne mogu editirati ili obrisati. Sistemski predlošci su:

-Resursi- Generalno dobro izgrađeno selo s naglaskom na čim bržu izgradnju građevina za sirovine na razinu 30 -Obrambeni- Za sela koja proizvode obrambene jedinice -Napadački- Za sela koja proizvode napadačke jedinice

Kreiranje vlastitog Predloška

Vlastiti predložak možete kreirati u slučaju da vam tri gore spomenuta predloška nisu dovoljna. Kako bi napravili vlastiti predložak, ispunite naziv predloška pod "Napravi predložak" odjeljkom i odaberite da ga izgradite iz početka ili da naslijedi (kopira) pravila iz nekog već postojećeg predloška koji želite nadograditi.

Am vm ct.png

Pregled, preimenovanje i brisanje predložaka

Ispod "Kreiraj predložak" odjeljka možete pronaći listu vaših postojećih predložaka. Razine građevina prikazane u tablici su ciljane razine izgradnje vašeg upravitelja sela - on građevine gradi do te razine. Možete kliknuti na ikonu kako bi preimenovali predložak ili na ikonu kako bi ga obrisali. Primjetite kako sistemski predlošci ne mogu biti preimenovani ili obrisani.

500px-Am vm tl.png

Kako bi uredili redoslijed predložaka, kliknite na njegovo ime.

Uređivanje predložaka

Am vm bq123.png

Kao što smo vidjeli na prošloj stranici odjeljak "Pregled" će prikazati ciljanu razinu za svaku građevinu.

Ispod toga, "Red za gradnju" prikazuje točan redosljed kojim će se građevine nadograđivati. Stavke u redu za gradnju prikazuju koje se građevine trebaju nadograditi, koliko razina će biti nadograđene i koja će biti razina te građevine NAKON što bude nadograđena.

Nadogradnje možete obrisati iz reda za gradnju klikom na ikonu. Ako želite promijeniti redosljed možete kliknuti i povlačiti ikonu.

VAŽNO: Za razliku od ostalih dijelova igre vaše obrisane / stavke promjenjenog redosljeda nisu odmah snimljene; morate kliknuti na "Spremi" kako bi se promjene prihvatile. Isto je potrebno kod dodavanja novih stavki u red gradnje.

Također, imate opciju koja omogućuje upravitelju sela rušenje bilo koje građevine koje su više nego što to želite zadati kroz vaš predložak. Upravitelj sela će to napraviti samo ako je vaše seosko sjedište barem na razini 15 i vaše selo ima odanost od 100%.

Kako bi dodali novu građevinu u redosljed gradnje koristite "Dodaj naredbu" odjeljak na dnu stranice.

Upravitelj sela će poredati građevine u točnom poretku prikazanom na toj stranici. To znači ako zadate izgradnju 20 razina vojarne odjednom, upravitelj sela će izgraditi svih 20 razina vojarne prije prelaska na iduću građevinu. A ako npr. zadate gradnju 2 razine vojarne, tad 2 razine kovačnice i to ponovite 10 puta - upravitelj će dizati jednu pa drugu građevinu postepeno, po 2 razine.

Dodjeljivanje predložaka i upravljanje vašim selima

Predloške možete dodijeliti nekom selu i upravljati opcijama Upravitelja sela kroz "Upravljaj sela" ekran.

Dodjeljivanje ili micanje predloška nekom selu